Disclaimer over Affiliate Revenue

Houd er rekening mee dat we geen verantwoordelijkheid nemen voor een persoonlijke situatie veroorzaakt door het gebruik van onze scarifier en voor eventuele schade of persoonlijk letsel veroorzaakt.

Alle informatie die op deze website en de inhoud ervan wordt weergegeven, is alleen voor informatieve doeleinden. Neem geen actie op basis van deze informatie, tenzij u deze volledig begrijpt, of anderszins alle nodige maatregelen neemt, inclusief juridische stappen, om uzelf te beschermen tegen schade of persoonlijk letsel. Wij geven geen enkele garantie of garantie voor de juistheid, actualiteit, geschiktheid of veiligheid van alle informatie die op onze website wordt weergegeven. Door gebruik te maken van deze website erkent en stemt u ermee in dat u als enige verantwoordelijk bent voor uw eigen gebruik van deze site. Alle informatie, producten of diensten die bij ons beschikbaar zijn, zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade, waaronder maar niet beperkt tot brand, overstroming of enig ander verlies of schade door gebruik of vertrouwen op informatie op onze site. Het gebruik van alle van ons verkregen informatie is ten strengste verboden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Je moet niet denken dat de informatie die je hier kan lezen is elke vorm van reclame, er zijn geen affiliate links en we willen u aanmoedigen om voorzichtig te zijn en geen kosten te betalen of enige commissie te betalen, ontvangen we geen compensatie van eventuele adverteerders of sponsors van onze site. Als u deze site op welke manier dan ook wilt ondersteunen, moet u dit doen via onze affiliate links. Als je meer content wilt ondersteunen, moet je altijd gebruik maken van onze affiliate links. Wees onze gast, we horen graag uw opmerkingen en zorgen. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en we kijken uit naar de volgende blogpost. Als je dit artikel leuk vindt, overweeg dan om een recensie op Amazon of StumbleUpon achter te laten, omdat het ons helpt om publicatiekosten en andere kleine uitgaven te betalen. Hartelijk dank voor uw steun, we hopen dat u geniet van onze blog.