Wat is belangrijk bij het kopen van scarifier?

"Heb je een scarifier in huis?" Als ze me dit vragen zeg ik altijd: "Natuurlijk, het is in ons huis, het is op onze muur. Het ligt in onze kast. Het ligt onder ons bed. Als je scarifier wilt kopen, heb je een scalpel nodig. Ik heb de scarifier in mijn kast en ik ben niet bang voor een scalpel. Leger Poncho is ook een test waard. Maar als het gaat om een scalpel is het jouw keuze, je het kiezen met of zonder scalpel. Ik weet de reden waarom de scarifier is in mijn kabinet en ik weet dat dit mijn keuze. Als ik besluit om een scalpel mee te nemen heb ik geen verplichting om het in mijn huis te krijgen en verantwoordelijk te zijn om ervoor te zorgen wanneer het in de weg van mijn huis, mijn familie, mijn gezondheid.

Ik heb veel slapeloze nachten gehad, vele nachten toen ik niet dacht dat ik in staat was om te slapen, ik ben erg ziek en erg moe geweest voor de afgelopen weken. Soms denk ik gewoon: Dit is gewoon een droom en ik ben niet lijden. Ik heb een slechte huidinfectie die niet is genezen. Ik moest daarom naar het ziekenhuis. Dus mijn vraag voor jullie allemaal die zich niet bewust zijn, de vraag die geen antwoord heeft: Waarom kun je het litteken niet zien? Het is een zeer grote, diepe, lange, donkere zwarte lijn. Het loopt door het midden van mijn borst en ik moet het zien. Het is bijna als een dubbel ooglid. Het is het eerste wat je ziet als je naar me kijkt als ik uit de douche loop. Ik ga het litteken niet meer laten zien omdat het te pijnlijk is. Dit bericht was eigenlijk geïnspireerd door mijn post over mijn vriend die een operatie in Zweden had. Ze zei: "Het is alsof ik een litteken op mijn borst heb en het is niet zichtbaar". Ik zie het niet. Dit is al jaren mijn grootste probleem. Het maakt me onzeker voelen en het maakt me verdrietig en verdrietig. Dit betekent dat het zeker beter is dan verticuteerder Test. Ik begrijp niet hoeveel mensen lijden aan dit soort pijn, omdat ze niet weten hoe het te zien. Het litteken is niet meer zichtbaar. Mijn lichaam doet het werk voor mij! Mijn vrienden kennen deze pijn, ze weten wat het betekent, ze zijn niet alleen. En ik weet dat ze ook hetzelfde denken. Ik zal je vertellen hoe ik het doe. Maar voordat ik praat over hoe het te doen, laat me je vertellen over de reden waarom ik schreef deze blog. Toen ik jong was, kreeg ik veel ruzie. In het begin werd ik gewoon boos. Ik ben blij dat ik niet geboren ben met een zilveren tong. Ik wist niet hoe ik mijn woede moest gebruiken om mensen betere mensen te maken. Ik kreeg ruzie omdat ik boos was.