Welke scarifier u aanbevelen?

'Scarifier 2.0'.. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan Rookmelder Draadloos Koppelbaar. . Weet je, het is niet het beste product op dit moment, maar het is goed genoeg, weet je? Dus ik denk dat het een goed idee zou zijn om het opnieuw aan te bieden ... Het spijt me zo, maar dat ga ik niet doen. Maar als je meer wilt lezen over scarifier, klik dan hier. De volgende keer dat iemand je vertelt dat scarifier is het niet waard, u niet vertellen 'Scarifier 2.0 is niet de beste!'????

Over scarifier kreeg ik deze scarifier in oktober 2015, en ik vond het echt leuk! Ik kocht een pak van 25 van hen, en ik begon het te gebruiken een maand later. Wat zijn de voordelen van scarifier? Het is niet de meest nauwkeurige, maar het werkt perfect voor mij. Als ik het gebruik, het maakt me er mooi uitzien voor een tijdje. Maar toen merkte ik dat het ook een beetje lelijk voor me is, omdat ik soms mijn gezicht en mijn haar ermee wil wassen, en ik voel me daarna vies. Toen merkte ik dat, als ik de plastic folie uit de doos haal, het het beter maakt. Het betekent dat ik mijn gezicht kan wassen, maar ik zie er ook lelijk uit als ik het probeer te wassen. Toen besloot ik dat het beter is om het in de doos te laten.

Ik was ook te denken over de zaak die ik las op uw blog over hoe je het gebruiken, en ik besloot om het te proberen. Maar de eerste keer dat ik het gebruikte, was ik bang dat ik er lelijk uit zou zien en dat ik hulp nodig zou hebben. Maar ik belandde het dragen van het voor een vrij lange tijd, want ik wilde zien hoe goed het werkt. Dus heb ik besloten om te delen met u mijn ervaring, zodat u beslissen voor jezelf.

Solliciteren

Breng de moisturizer in een cirkelvormige beweging aan. Ik weet niet hoe ik de crème goed moet aanbrengen.

Breng het over het gezicht en zorg ervoor dat je geen rimpels hebben. Na ongeveer 10 minuten van toepassing, op uw zonnebrandcrème en laat voor ongeveer 5 minuten om uw bescherming tegen de zon gedaan. Breng vervolgens uw eerste gel of gel crème.

Het is niet gemakkelijk om het te gebruiken en het is de makkelijkste van de partij die ik heb gebruikt. Maar als je een probleem hebt met het toepassen van uw moisturizer, breng een beetje meer moisturizer. Als je wat meer tijd nodig hebt om je moisturizer aan te brengen, trek je eerst je moisturizer aan. En dit onderscheidt dit product van andere producten zoals verticuteerder. U zien in de video dat het duurt ongeveer 1-2 minuten toe te passen een beetje meer moisturizer. Dus de volgende dag als je thuis komt van school of werk, gebruik het en je moet in goede vorm. De gel is zo sterk en je het zelfs slechts een paar minuten aanbrengen. En het is echt makkelijk te gebruiken. Als voor de prijs: Het is slechts € 0,80, maar het is een zeer goede deal. Als u 5 of 10 gel packs koopt, is het ook een goede deal. Het enige nadeel is dat de kwaliteit van het product iets slechter is. Je dit niet vergelijken met een ander merk, maar het is nog steeds een goed product als je discreet wilt zijn. Ik wil mijn geheime kerstman speciaal bedanken voor het cadeau. Het geschenk dat ik kreeg was erg attent en ik zal het gebruiken voor een tijdje om me te helpen met mijn scarifier. Heel hartelijk bedankt! Zoals je zien in de video hierboven ben ik op de rand van tranen (en tranen van het lachen)! Ik probeer ook niet te hard op de grond te vallen voor mijn camera! Dit is hoe mijn gezicht was toen ik de scarifier kreeg en het was zo triest. Nu ik uit de douche ben, zie ik dat mijn gezicht veel verbeterd is. Nu ga ik niet tegen je liegen.