Wie schrijft?

Toen ik begon deze blog in 2013 en ik zie nog steeds een groot aantal berichten hier en de interesse in scarifiers groeit. Als u vragen hebt over een specifiek product of over een bepaald type Scarifier, u mij of een vriend schrijven door op hun foto te klikken, en zij zullen zo snel mogelijk op u reageren. Ik zal mijn best doen om tijdig te antwoorden op alle e-mails die ik ontvang. De scarifiers vermeld op deze pagina zijn alleen die ik persoonlijk gebruik of aanbevelen. Ik ben niet verantwoordelijk voor een van de andere producten die u gebruikt of die u thuis, op het werk of op een andere locatie gebruikt. Ik raad niet aan om iets te gebruiken dat illegale stoffen bevat, gevaarlijk is of allergische reacties veroorzaakt, als je lichaam er gevoelig voor is. Als u producten gebruikt die illegale stoffen bevatten, wordt aanbevolen dat u producten gebruikt die ingrediënten bevatten die op de ingrediëntenpagina staan vermeld.

In sociale media, vindt u mij, met enkele foto's, als de auteur van de blog. Als u geïnteresseerd bent in scarifier, ik sta open voor gesprekken en presentaties, evenals discussies, en indien mogelijk, zal ik graag over praten, ook. De blog is geschreven en gehost door mij, dus dat betekent dat het 100% vrij van advertenties, en ik zou willen zeggen, dankzij de steun van alle mensen die mij hebben laten zien steun en liefde door al die tijd, dat deze blog is nu in staat om door te gaan met het publiceren van gratis inhoud, en om mensen de mogelijkheid om te leren over dit geweldige product en krijgen geïnformeerd over alles wat je doen met het! Dus als je geïnteresseerd bent in scarifier, zou ik u aanmoedigen om te controleren of de blog.

Ik hoop dat je in staat bent om deze blog interessant en informatief te vinden.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is scarifier, mijn favoriete item in dit bericht. Hier bespreek ik mijn scarifier en mijn ervaring mee.

Ik besloot om dit bericht op de blog, zodat mensen konden achterhalen hoe de scarifier werkte en wat ik leuk vind. Ik ben niet van plan om veel te praten over het product. Maar hier is een beetje over mij. Ik ben een 28-jarige vrouw. Ik ben al sinds mijn kindertijd scarifier. Het is mijn favoriete ding om te dragen! Ik heb geprobeerd meer dan 20 verschillende merken. Maar een ding in het bijzonder is uniek voor mij, de scarifier heet 'Noor' Ik hou er zo veel. Ik had altijd al een wilde, en ik dacht dat ik moet proberen deze! Ik wilde dit bericht om u te helpen zo veel mogelijk in het kopen van de juiste scarifier te maken. Dit bericht bevat ook mijn review van het product.

De NOR (Noor) Scarifier is een prachtig item. Dit item is gemaakt van hoogwaardige materialen.

In 2007 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse televisie over mijn ervaring met scarifiers in Nederland en ik zei dat ik vond dat ze een "noodzakelijk kwaad" waren. Als iemand die ze gebruikt, kan ik duidelijk begrijpen waarom. Het grootste probleem met scarifiers is dat ze duur zijn en soms werken ze niet en ze zijn ongemakkelijk. Ze zijn ook moeilijk te gebruiken, vooral in Nederland.

Ik ben erg dankbaar dat ik in staat was om scarifiers te gebruiken op het moment vanwege mijn goede persoonlijke ervaringen en ik heb er geen spijt van het gebruik ervan op alle. Maar in 2017 gebruik ik nog steeds scarifiers om mezelf te beschermen tegen de ziekten die ik heb gediagnosticeerd en de scarifier-industrie lijkt te zijn verhuisd.

Een van deze ziekten is difterie (kinkhoest) dat is een zeer besmettelijke ziekte veroorzaakt door de bacteriën kinkhoest.

Kinkhoest bij kinderen wordt ook wel kinkhoest (kinkhoest) genoemd omdat de plotselinge hoestbuien gepaard gaan met kinkhoestgeluiden.